Loading...

Kako do osiguranja stana

U formular unesite tražene podatke.

Nakon klika na Pošalji zahtjev otvorit će ti se ponuda s kojim osiguravajućim društvima surađujemo u ponudi osiguranja imovine. 

Zatraži ponudu, te će vas vrlo brzo kontaktirani zastupnik u osiguranju koji će pronaći najpovoljnije osiguranje imovine. Usporediti ćemo ponude Croatia osiguranja, Generali osiguranja, Triglav osiguranja te ostalih osiguravajućih kuća.

Obratite se profesionalcima, kojima je klijent uvijek na prvom mjestu te uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Čemu služi osiguranje stana

Osiguranjem stana ili imovine štitimo najvrijedniju imovinu koju imamo, a to su nekretnine, stan ili kuća. Osiguravatelj podrazumijeva dvije glavne skupine koje spadaju pod osiguranje imovine:

  1. Stambeni objekt - Građevinski dio kuće, stana, kao što su: svi građevinski dijelovi kuće ili stana, pločice i parketi, instalacije poput dizala, bojlera, klima i solarnih ploča, pomoćni objekti uključujući ograde, nadstrešnice, sjenice i bazeni
  2. Stvari kućanstva, koji uključuje sadržaj doma, kao što su: namještaj, tehnika, odjeća i obuća, novac, nakit i umjetnine, troškovi izrade osobnih isprava i dokumenata, zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima.

Također, važno je napomenuti i rizike koje pokriva osiguranje stana ili kuće, neki od njih su: požar, oluja, izljev vode, lom stakla, provalna krađa, odgovornost od posjedovanja objekta i zemljišta, privatna odgovornost, potres.

Dozvolite stručnjacima da za vas usporede osiguranje doma te ostvarite 10% popusta na višegodišnje osiguranje.

Sukladno članku 7 stavak 2 Zakona o osiguranju, kada na portalu pišemo osiguranje imovine (kolokvijalno) isto se odnosi na osiguranje od požara i elementarnih šteta koje pokriva sva oštećenja ili gubitak imovine, osim imovine ako nisu dio druge podvrsta osiguranja.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Što je osiguranje imovine?

Što pokriva osiguranje stana ili kuće?

Koje su opcije osiguranja imovine?

Da li je rizik potresa uključen u osiguranje stana?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

generali osiguranje logo
Triglav osiguranje
Sava osiguranje
croatia_osiguranje_crosig
grawe osiguranje
As osiguranje
Uniqa osiguranje
allianz_osiguranje
Merkur osiguranje
Wiener
izvor osiguranje
Euroherc osiguranje

Novosti

Bitne stvari kod ugovaranja osiguranja od potresa
  - 03 svi 2022

Nakon niza razornih potresa koji su pogodili grad Zagreb i Sisačko-Moslavačku županiju, te ogromne materijalne štete, mnogi osiguranici potražili su spas u svojim osiguravateljskim kućama.

Čitaj dalje
Osiguranje kuće ili stana - sve potrebne informacije
  - 02 pro 2021

Većina Hrvata posjeduje vlastitu nekretninu ali jako malo njih je osigurano. Zašto je to tako? Naime, većina Hrvata posjeduje nekretninu koju su sami kupili ili naslijedili ali ne plaćaju policu osiguranja.

Čitaj dalje
Osiguranje kao izvoz, Agram novi kralj, potres, digitalizacija
  - 27 sij 2021

Objavom rezultata tržišta osiguranja od strane HUO-a dobili smo uvid u poslovanje industrije tijekom 2020. godine. Mogli smo vidjeti mnogo zanimljivih i nepredvidivih događaja: od potresa, promjene na vrhu vodećih osiguravatelja pa sve do neizbježnog ubrzanja trenda digitalizacije. Također dojma smo da osiguranja polako postaju naš izvozni proizvod u EU.

Čitaj dalje
Trebam li osiguranje stana?
  - 12 lis 2020

Pitanje je li osiguranje stana potrebno, nekako je poput pitanja je li potrebno nanošenje kreme za sunčanje tijekom ljeta

Čitaj dalje

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno